Helgen som gick...

... blev kanon. Lite nytta, lite nöje. På lördagen var Axel och jag på en "barnkonsert" i nya konsthallen, sen körde vi honom och Elsa till morfar för övernattning. Thomas och jag var på fest med damsjuangänget. Som vanligt välplanerad, med god mat och "proffsigt" uppträde. På söndagen var vi trötta, men fick ändå liiite gjort i trädgården.



     

Bilder från förra årets fest, tänk att det redan gått ett år!
Thomas tog sig en tupplur även den gången...
(Som tur var stod jag bakom kameran)

Ny vagn

Äntligen har Elsa fått en ny fin vagn!
Som bliden fast röd och svart...

brio sittybarnvagn

Pappas flicka!



En bild säger mer än tusen ord!

Härliga lediga dag

Idag har vi haft en toppenbra ledig dag. Vi började med bad i Rödeby simhall på fm, på em lek i monsunens roliga lekpark, mellan det så har vi åkt massor med buss. Efter att Thomas slutat jobbet hämtade vi ved i Fridlevstad. Tom det var mysigt, för vi hittade en stor ödla i vedhögen och nu har vi ved så vi klarar oss i vinter.

        

Cirkus

I kväll har vi varit på cirkus Brazil Jack. Det var trevligt och en jättebra show tyckte alla i sällskapet. Thomas fick visa vad han går för och blev uppdragen i manegen! Synd bara att det var dåligt med folk...

Välkommen!

Tjejmys

Idag tog Sara och jag en dag för oss själva. Vi körde först till Ronneby för loppmarknad. Sara hittade bla ett par rollerblades med skydd. Så på eftermiddagen blev det hårdträning.


Kryss i taket!

Är det inte Thomas som man ser i trädgården!?


Sand- och stenhögarna minskar sakta men säkert...


Pärlan!

Elsa älskar sina presenter! Storebror med...


Sugna på lägenhet i stan...

Igår var vi på visning igen... Denna gång en bostadsrätt i stan. Thomas satt uppe hela natten och räknade, äntligen  är han engagerad. Längtar till O'Leary's...

Kök med ljus inredning...

Kvällen ikväll....

.... har varit supertrevlig. Fredde med familj + mor och far var här. Ost & kex är gott, groggen glider lätt ner.... Anna ska jobba imorgon och Sara ska gå i skolan... Vi kommer!


Vi tog ledningen...

...i ca 30 sekunder. Jag gjorde säsongens sista och mitt första mål i rätt kasse... och vi lyckades att hållla ledningen i ca 30 sekunder. Förlorade matchen med 1-6 och slutade sist i tabellen...men vi hade ganska roligt under tiden :-)  Vi ses kanske nästa år igen...


Nya poäng i damsjuan!!!

Eller i alla fall ett. Vi spelade 0-0 mot Trion, som ligger trea i tabellen.
Det resultatet kan de ej vara nöjda med mot jumbolaget.


Loppis och trädgårdsarbete

Vi åkte en tur till loppisen i Ronneby som idag var på torget. Kul, hittade en hel del, bla annat ett par snygga sneakers till Axel.



När vi kom hem var det hög tid att ta itu med trädgården. Skönt med häck runt tomten mot insyn, inte lika kul när den ska klippas... När Sara kom hem blev det namnsdagsuppvaktning och hennes favoriträtt: tacos.


2-års kalas och kräftskiva

Idag firade vi Ines 2-årsdag. Som vanligt trevligt, med mycket barn och idag supergoda prinsesstårtor.

     



     

På kvällen var jag bjuden på kräftskiva på Fembo. Resten av familjen lämnade jag av i stan där det var crusing och Axel fick provsitta en av Raggens bilar, tyvärr finns inget bildbevis...

     

höstnytt

Har försökt finna tid till att sy lite nya höstkläder. Svårt, men lite har jag fått ihop:

 
   

Cilla & co

I dag blev Elsa uppvaktad igen. Cilla, David, Adam och Emilia kom på besök. Jättemysig eftermiddag för vuxna och barn, synd att vi inte hinner träffas oftare nu när vi vuxna måste jobba...

 

Jag letade upp en gammal napp som Sara har haft till dockorna, tänkte att Elsa skulle detsamma. Men Elsa visste precis vad man har nappar till och gick och la sig, vägrade ta nappen ur munnen.


Besök

I kväll fick vi fint besök, Ines kom förbi! Sin farmor och farfar och vår Sara hade hon med sig. Det blev såklart mycket lek och fika. Vi passade på att visa korten man ej fått se på bloggen... trångt blev det i 2-mannasoffan.


mardröm

Axel kröp ner under mitt täcke i morse. Han hade haft en mardröm och kunde för första gången återberätta handlingen. Alla i familjen blev jagade ner i en grop av ett argt lejon, utom Axel och Elsa som lejonet var snäll mot. Jag är gärna med i fler mardrömmar om man efteråt får sånt härligt morgongos!

Lejonhanne i Namibia

Vad göra en regnig söndag?

Allt vi tänkt att göra idag blev liksom lite trist när vi vaknade upp till hällregn. Så Sara ringde upp morfar som var hemma. Där bjöds vi på supergod vinbärspaj (vi sparade liite till mormor).



Kl 13  och 15 var vi på olika husvisningar, Verkö och Nättraby. Det vi fick ut av det var att huset på Kestorpsvägen var ett klipp. Synd bara att vi är några veckor sena med det konstaterandet...

I kväll har jag varit på klädparty och kollat in Me & I's nya kollektion. Som vanligt vill man ha det mesta på stången! Det blev lite rea och lite nytt.

Bananflugor-rödvinsflugor

Såg fram emot att i helgen njuta av några glas gott rödvin... Det var flera som ville det, typ 200 st sk bananflugor svärmade över mitt glas och när man skulle ta sig en sipp fick man först håva ur ett gäng drunknade... Tappar lite av tjusningen då... Nu sitter vi här med glasunderläggen glasen istället för under och i köket (vid bananerna) syns inte en enda fluga till. Så varför kallas de bananflugor när de föredrar rödvin?!



Axel och jag...

Sara sov över hos en kompis så Axel och jag åkte själva en runda till stan.
Det blev först en runda på Jacobi marknad i Lyckeby och sedan gick vi på bio:
Wall.E



Efter bion gick vi på Åhlens där Axel köpte Yoo Gi kort och ett Pokemonalbum.
Vilken lycka! Hela kvällen har han satt in bilder, bläddrat, bytt plats på bilder,
visat. Nu sover han äntligen, med albumet brevid kudden såklart....

Grattis Ines!

Grattis kusin Ines på 2-årsdagen!
Hoppas att allt är bra på semestern och att vi snart ses!

 

Vi vann!!!

Äntligen spräckte vi nollan och tog våra tre första poäng.
I kväll var det roligt med fotboll igen...

  love_hurts.jpg

RSS 2.0