Stockholm

I helgen var vi i huvudstan, hektiskt men mycket trevligt. Vi hade bokat två nätter i en lägenhet i moster Lenas bostdsrättsförening. Det var perfekt så det blir fler gånger!

Det sista Axel sa innan han somnade och det första han sa när han vaknade:
-När ska vi åka tunnebana?

Och tunnelbana blev det... Thomas o jag köpte varsett 1-dagarskort. Först tog vi T-banan till gamla stan, strosade i affärer o kollade in slottet. Sen blev det färja till Djurgården för lunch, tillbaka till slussen för ett åk i  Katarinahissen (snabbt avklarat), tunnelbana igen in till centrum där det blev mer affärer. Sara fick lust att klippa sig inför skolstarten och säkert 2 dm hår föll till golvet. Hon blev kanonfin och passar jättebra i sin nya "bob".(heter det så?) T-bana igen ut till Globen, där vi hade oturen att komma just när en föreställning av Mamma Mia slutade, det bara vällde ut folk. Tur att vi skulle åka tvärbanan hem, för till tunnelbanan var det lååång kö. På kvällen blev det lek i fruktparken, rutchkanan var banan, gungorna körsbär osv. Skulle visat bilder om inte kameran gått sönder pga:

Regn, regn, regn möttes vi av på söndagsmorgonen. Dagen vi ska spendera på Gröna lund. Tur att jag packat ner regnkläderna. Det blev mycket karusellåkande och en kär återträff med gänget från Österrike. Sara skötte sig galant på scen. Favortiaktraktionen var lustiga huset:


Surt med kameran, tog så många bilder. Ut och leta ny kamera!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Det var en bra helg förstår jag. Något speciellt Elsa önskar sig?

2008-08-21 @ 09:34:09
Postat av: lena Uland

Hej igen



Men simkortet har du väl kvar? Kul det var att ses. GRATTIS till lilltjejen.

Kram Lena

2008-08-23 @ 13:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0